Taaltrainingen Nederlands

Schiet de spreekvaardigheid van uw medewerkers tekort? Zou u het fijn vinden als zij beter worden in lezen en schrijven? Of juist de spreekvaardigheid in vergaderingen of in het klantcontact flink opschroeven? Gunt u het hen om net zo zelfverzekerd te vergaderen en te presenteren als in hun moedertaal? Of ben je zelf anderstalig en wil je niet alleen de Nederlandse taal leren, maar ook de culturele verschillen, omgangsvormen en taaltechnieken?

Onze (zakelijke) trainingen Nederlands zijn op maat gemaakt en aangepast aan jouw wensen, behoeften, leerdoelen, beschikbare tijd en jouw vakgebied.

Welke training past bij jou/je medewerker?

We bieden de training Zakelijk Nederlands in diverse varianten aan, zodat je altijd de training krijgt die bij je past: individueel of samen met één of meer collega’s, in een open groep met deelnemers uit andere bedrijven, in een virtueel klaslokaal of ‘incompany’, op de locatie van jouw bedrijf. Of het nu voor één deelnemer is of voor 30: we maken de training op maat voor jouw leerwensen of die van je organisatie.

Beschikbare trainingsvormen voor Nederlands:

Correct Zakelijk Nederlands NT1*

Voor de moedertaalspreker die tekort schiet in het -voornamelijk- schriftelijke klantcontact of in de interne communicatie.

Nederlands op de Werkvloer NT2*

Voor de anderstalige medewerker / international / expat die fouten maakt in het orderproces/op de werkvloer, waarbij de veiligheid verbeterd kan worden en/of die je wil binden aan je bedrijf. Daarnaast kan de medewerker na het volgen van deze cursus naturaliseren: het Nederlandse paspoort behalen.

Medisch Nederlands voor de gezondheidszorg NT2*

Voor de tandarts, arts of andere gezondheidsmedewerker die de AKV-taaltoets moet behalen.

* NT1= Nederlands als eerste taal (moedertaal)
* NT2= Nederlands als tweede taal (of derde/vierde)

Trainer Elise

Trainer Elise

Taaltrainer Nederlands NT1 en NT2

Trainer Bagiyo

Trainer Bagiyo

Taaltrainer Nederlands NT1 en NT2

Trainer Alix

Trainer Alix

Taaltrainer Frans en Nederlands NT1