Incompanytraining Zakelijk Frans

Hebben jouw collega’s/medewerkers een training zakelijk Frans nodig? Zijn zij gemotiveerd net zo prettig en efficiënt te e-mailen, telefoneren, presenteren en vergaderen in het Frans als in hun eigen moedertaal, zodat de communicatie met Franstalige klanten en leveranciers efficiënter en sneller zal zijn? Zend’r maakt dat haalbaar, leuk en heel boeiend.

Onze werkwijze

Een incompany of online taaltraining wordt altijd op maat gemaakt. Je kunt de training van a tot z aanpassen aan jouw wensen, leerdoelen, vakgebied, budget en de beschikbare tijd. Wij denken graag met je mee.

Trainer Alix

Trainer Alix

Taaltrainer Frans en Nederlands NT1

T

Veelgevraagde leerdoelen:

E

Zakelijke spreekvaardigheid Frans

E

E-mailen in het Frans

E

Telefoneren in het Frans

E

Uitspraak en fluency verbeteren

E

Zakelijke en vaktechnische woordenschat uitbreiden

E

Vergaderen in het Frans

E

Presenteren in het Frans

E

Offertes schrijven in het Frans

E

Franse correspondentie

E

Technisch Frans lezen en/of schrijven

E

Juridisch Frans lezen en/of schrijven

E

Cultuur, omgangsvormen, zakelijke etiquette.

Aantal personen Incompany/Online taaltraining Frans

Alle aantallen en combinaties zijn mogelijk: idealiter telt een groep maximaal 6-8 deelnemers. Zijn er minder of meer aanmeldingen, dan verdelen we de groep op startniveau. Bij ons staat kwaliteit voorop. Er wordt dan ook altijd gekeken naar de situatie: aantal deelnemers, startniveau, opleidingsniveau en functie.

Niveaus

De cursus Zakelijk Frans wordt gegeven op alle taalniveaus (A1, De cursus Zakelijk Frans wordt gegeven op alle taalniveaus (A1, A2, B1, B2, C1 en C2) van het Common European Framework of Reference (CEF), de door de Raad van Europa vastgestelde taalniveaus. Na afloop van de training, bij voldoende deelname, inzet en vordering, krijgen de deelnemers een bewijs van deelname met daarop het behaalde eindniveau.