Cursus Engels Zakelijk

  1. Taaltrainingen
  2. Incompany
  3. Cursus Engels zakelijk

Cursus Engels Zakelijk

Hebben jouw collega’s/medewerkers een cursus Engels Zakelijk nodig?
Engels fungeert als de hoeksteen van onze communicatieve wereld: het is de nummer één wereldtaal. Zijn zij gemotiveerd net zo prettig en efficiënt te e-mailen, telefoneren, presenteren en te vergaderen in het Engels als in hun eigen moedertaal? De communicatie met Engelstalige klanten en leveranciers zal dan efficiënter en sneller verlopen. Zend’r maakt dat haalbaar, leuk en heel boeiend.

Onze werkwijze

Een incompany of online taaltraining wordt altijd op maat gemaakt. Je kunt de training van a tot z aanpassen aan jouw wensen, leerdoelen, vakgebied, budget en de beschikbare tijd. Wij denken graag met je mee.

Trainer Roy

Trainer Roy

Taaltrainer Engels

T

Veelgevraagde leerdoelen:

E

Zakelijke spreekvaardigheid Engels

E

E-mailen in het Engels

E

Telefoneren in het Engels

E

Uitspraak en fluency verbeteren

E

Zakelijke en vaktechnische woordenschat uitbreiden

E

Vergaderen in het Engels

E

Presenteren in het Engels

E

Offertes schrijven in het Engels

E

Engelse correspondentie

E

Technisch Engels lezen en/of schrijven

E

Juridisch Engels lezen en/of schrijven

E

Cultuur, omgangsvormen, zakelijke etiquette.

Aantal personen Cursus Engels Zakelijk

Alle aantallen en combinaties zijn mogelijk: idealiter telt een groep maximaal 6-8 deelnemers. Zijn er minder of meer aanmeldingen, dan verdelen we de groep op startniveau. Bij ons staat kwaliteit voorop. Er wordt dan ook altijd gekeken naar de situatie: aantal deelnemers, startniveau, opleidingsniveau en functie.

Niveaus

De cursus Zakelijk Engels wordt gegeven op alle taalniveaus (A1, A2, B1, B2, C1 en C2) van het Common European Framework of Reference (CEF), de door de Raad van Europa vastgestelde taalniveaus. Na afloop van de training, bij voldoende deelname, inzet en vordering, krijgen de deelnemers een bewijs van deelname met daarop het behaalde eindniveau.

cursus engels zakelijk