Cursus Engels Zakelijk

  1. Taaltrainingen
  2. Incompany
  3. Cursus Engels zakelijk

Cursus Engels Zakelijk

Hebben jouw collega’s/medewerkers een cursus Engels Zakelijk nodig?
Engels fungeert als de hoeksteen van onze communicatieve wereld: het is de nummer één wereldtaal. Zijn zij gemotiveerd net zo prettig en efficiënt te e-mailen, telefoneren, presenteren en te vergaderen in het Engels als in hun eigen moedertaal? De communicatie met Engelstalige klanten en leveranciers zal dan efficiënter en sneller verlopen. Zend’r maakt dat haalbaar, leuk en heel boeiend.

Inhoud van de training zakelijk Engels

De training zakelijk Engels wordt altijd op maat gemaakt. Of het nu gaat om een incompany of online taaltraining. Je kunt de training van a tot z aanpassen aan jouw wensen, leerdoelen, vakgebied, budget en de beschikbare tijd. Wij denken graag met je mee.

Trainer Roy

Trainer Roy

Taaltrainer Engels

T

Veelgevraagde leerdoelen:

E

Zakelijke spreekvaardigheid Engels

E

E-mailen in het Engels

E

Telefoneren in het Engels

E

Uitspraak en fluency verbeteren

E

Zakelijke en vaktechnische woordenschat uitbreiden

E

Vergaderen in het Engels

E

Presenteren in het Engels

E

Offertes schrijven in het Engels

E

Engelse correspondentie

E

Technisch Engels lezen en/of schrijven

E

Juridisch Engels lezen en/of schrijven

E

Cultuur, omgangsvormen, zakelijke etiquette.

Cursus Engels zakelijk boeken

Ben je op zoek naar een cursus Engels zakelijk voor jouw bedrijf? Wij bieden maatwerk trainingen aan waarbij alle aantallen en combinaties mogelijk zijn. Vaak bestaat een groep uit maximaal 6-8 deelnemers. Heb je interesse in een training zakelijk Engels voor meerdere mensen? Ook dat is mogelijk. We maken dan een verdeling op basis van startniveau. Bij ons staat kwaliteit voorop. Er wordt dan ook altijd gekeken naar de situatie: aantal deelnemers, startniveau, opleidingsniveau en functie.

Cursus business Engels voor alle niveaus

De cursus business Engels wordt gegeven op alle taalniveaus (A1, A2, B1, B2, C1 en C2) van het Common European Framework of Reference (CEF): de door de Raad van Europa vastgestelde taalniveaus. Op basis van deelname, inzet en vordering krijgen de deelnemers na afloop van de cursus een bewijs van deelname met daarop het behaalde eindniveau.

cursus engels zakelijk