Incompanytraining Zakelijk Duits

Duits is een onmisbare taal: het is dan ook de ‘taal van Europese logistiek’. Dat is niet gek, aangezien het de grootste taal binnen de Europese Unie is. Hebben jouw collega’s/medewerkers een training zakelijk Duits nodig? Zijn zij gemotiveerd net zo prettig en efficiënt te e-mailen, telefoneren, presenteren en vergaderen in het Duits als in hun eigen moedertaal, zodat de communicatie met Duitstalige klanten en leveranciers efficiënter en sneller zal zijn? Zend’r maakt dat haalbaar, leuk en heel boeiend.

Onze werkwijze

Een incompany of online taaltraining wordt altijd op maat gemaakt. Je kunt de training van a tot z aanpassen aan jouw wensen, leerdoelen, vakgebied, budget en de beschikbare tijd. Wij denken graag met je mee.

Trainer Roy

Trainer Roy

Taaltrainer Duits

T

Veelgevraagde leerdoelen:

E

Juridisch Duits schrijven en/of spreken

E

Presenteren in het Duits

E

Technisch Duits schrijven en spreken

E

Spreekvaardigheid Duits

E

Vergaderen in het Duits

E

Uitspraak Duits verbeteren

E

Solliciteren in het Duits

E

Duitse correspondentie

E

Woordenschat Duits vergroten

E

Telefoneren in het Duits

E

E-mails schrijven in het Duits

E

Offertes schrijven in het Duits

Aantal personen Incompany/Online taaltraining Duits

Alle aantallen en combinaties zijn mogelijk: idealiter telt een groep maximaal 6-8 deelnemers. Zijn er minder of meer aanmeldingen, dan verdelen we de groep op startniveau. Bij ons staat kwaliteit voorop. Er wordt dan ook altijd gekeken naar de situatie: aantal deelnemers, startniveau, opleidingsniveau en functie.

Niveaus

De cursus Zakelijk Duits wordt gegeven op alle taalniveaus (A1, A2, B1, B2, C1 en C2) van het Common European Framework of Reference (CEF), de door de Raad van Europa vastgestelde taalniveaus. Na afloop van de training, bij voldoende deelname, inzet en vordering, krijgen de deelnemers een bewijs van deelname met daarop het behaalde eindniveau.