Nederlands op de Werkvloer (NT2)

  1. Taaltrainingen
  2. Incompany
  3. Nederlands
  4. Nederlands op de werkvloer NT2
Voor anderstalige medewerkers die hun Nederlands willen verbeteren voor directe praktische toepassing op de werkvloer. Zowel individueel als in groepsverband, incompany in heel Nederland.

Nederlands als Tweede Taal (ook wel NT2) is de verzamelnaam voor alle taaltrainingen Nederlands voor cursisten die het Nederlands niet als moedertaal hebben.

Wij maken de training NT2 (of NT1, voor uw medewerkers die Nederlands als moedertaal hebben) graag op maat. Op die manier sluit de training Nederlands geheel aan op de behoeften van het bedrijf: de training is gericht op gezondheid en veiligheid op de werkvloer, werkinstructies en overdracht, namen van producten, grondstoffen, machines en machineonderdelen en sociale en culturele integratie. Voor de teamleiders en managers van uw bedrijf stellen we graag een uitgebreider pakket samen, waarbij de focus op spreek- en schrijfvaardigheid zal liggen. Een module feedback en vergadertechnieken (zie communicatietrainingen) is hierin ook mogelijk.

De taaltraining wordt uitgevoerd op uw bedrijfslocatie. Werken en leren worden daarmee onlosmakelijk met elkaar verbonden.

ZENd’r denkt op voorhand mee en ontwikkelt samen met u een leertraject dat aansluit bij de wensen en doelen van uw organisatie. Elise, Bagiyo en Alix zijn ervaren taaltrainers die de deelnemers efficiënt en vakkundig kunnen helpen om de gestelde leerdoelen te bereiken.

Trainer Elise

Trainer Elise

Taaltrainer Nederlands NT1 en NT2

Trainer Bagiyo

Trainer Bagiyo

Taaltrainer Nederlands NT1 en NT2

Trainer Alix

Trainer Alix

Taaltrainer Nederlands NT2 en Frans

Onze werkwijze in stappen:

Kennismaking

E

Probleem in kaart brengen

E

Doelen bepalen

E

Subsidiecheck

E

Traject afstemmen: een geheel niveau gedurende een jaar of een module gedurende 20-30 lessen

Intake

E

Startniveau bepalen (intaketoets)

E

Leerbaarheid vaststellen

E

Motivatie en inzet meten

Projectontwerp

E

Doelen vast- of bijstellen

E

Groepsvorming

Uitvoering

E

Taaltraining

E

(Tussentijds) evalueren

E

Toetsing en afsluiting

E

Uitreiking certificaat en/of diploma Staatsexamen

Voordat ik mij inschreef voor een taaltraject bij Elise, wilde ik gewoon de Nederlandse taal beter leren beheersen. Mijn Nederlands is zeker verbeterd!
Elise legt het goed uit en ze heeft veel geduld. Het meest nuttig vond ik het resultaat: dat ik nu betere zinnen kan maken. Daarnaast is mijn algemene ontwikkeling verbeterd. Ik zou een ander zeker aanraden een cursus bij Elise te volgen.

Maw Jindaruk Jinpla, Thailand

Administratief medewerker sanitairgroothandel

Aan het begin twijfelde of het moeilijk was. Ik besloot contact met Elise op te nemen omdat ik het op school, bij een groot taalinstituut, veel te druk vond (overbevolking). Met jou ging alles beter. Elises lessen hebben het voor mij gemakkelijker gemaakt om met werk
om te gaan. Het meest nuttig vond ik een gesprek voeren: dat was voor mij het gemakkelijkst.
Ik beveel Elise aan, omdat onderwijs bij haar bedrijf niet moeilijk is. Ik begrijp grammatica nu beter en spreek sneller.

Hadi Shahoud, Syrië

Eigenaar Car stylist Noordwijkerhout