Cursus nederlands online bij Zend’r online language academy

  1. Cursus Nederlands online

Cursus Nederlands online

Bij ons leer je op je eigen tempo en in je eigen tijd met onze cursus Nederlands online de Nederlandse taal beheersen. Combineer jij inburgeren met je onderneming/baan?
Heb je weinig tijd om te studeren? Is een les van 2-2,5 uur op locatie een te grote opgave?
Geen probleem! Zend’r language academy helpt jou met het leren van Nederlands. Of je nu laag- of hoogopgeleid bent, een international of een academicus die de AKV-toets moet behalen, wij helpen je de snel op weg.

Ons concept is simpel en effectief. Alles is online en je krijgt uitleg via onze heldere en interactieve uitlegfilmpjes (5-10 minuten) van jouw eigen taaltrainer. Onze taaltrainers hebben ruime ervaring met verschillende niveaus. Zij weten als geen ander waar je tegenaan loopt als international bij het leren van de Nederlandse taal. Wij geven jou bij elke opgave en/of examenvraag uitleg waarom dat ene antwoord goed is en een ander antwoord fout.

Wij begrijpen dat het leren van een nieuwe taal een uitdaging kan zijn, vooral als het niet je moedertaal is. Daarom bieden wij een unieke manier van leren aan waarbij jij zelf de controle hebt over jouw eigen leerproces, maar wel altijd terecht kunt bij een taaltrainer indien je vragen hebt. Onze online language academy Nederlands is erop gericht om jouw leerervaring zo efficiënt en effectief mogelijk te maken.

Online community

Onze online language academy Nederlands is niet alleen een gemakkelijke manier om de Nederlandse taal te leren, maar het is ook een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Wij geloven dat het leren van een nieuwe taal een geweldige ervaring kan zijn en wij willen jou graag helpen om deze ervaring zo positief mogelijk te maken.

Hoe de cursus Nederlands online werkt

In de online community zijn 8 modules te vinden, die corresponderen met de hoofdstukken uit het methodeboek codeplus deel 1. Dit boek kun je zelf het beste aanschaffen via nt2.nl. In de modulefilmpjes wordt verwezen naar opdrachten in het boek. De modulefilmpjes zijn max 10 minuten en bevatten uitleg over grammatica, spreekvaardigheidoefeningen en uitleg over welk antwoord fout is en waarom. Zo leer jij op een dieper level de taal beheersen.
Meld je vandaag nog aan voor onze online language academy Nederlands en begin aan een nieuwe uitdaging!

cursus nederlands online

Bij ons kun je rekenen op:

E

Eenvoudige en duidelijke uitleg in onze uitlegfilmpjes

E

Flexibel leren op je eigen tempo en in je eigen tijd

E

Praktische oefeningen die je helpen de Nederlandse taal snel te beheersen

E

Persoonlijke begeleiding van onze taaltrainer via de chatfunctie en maandelijkse meetings

E

De mogelijkheid om contact te leggen met andere deelnemers en ervaringen uit te wisselen in de online community

E

Onze taaltrainers zijn native speaker en/of mastergeschoold in de taalkunde

Jouw investering:

}

Tijd:

Tijd: minimaal 1,5 uur per week, gedurende 20 weken. Reken op een half uur uitleg, en een uur opdrachten

The first step:

‘lekker weertje he?’: dit is de instapmodule waarin je de belangrijkste social small talk leert van het Nederlands. Superfijn als je een winkel binnenkomt of even op de trein of bij de koffieautomaat staat te wachten. Jouw investering: €50,-

Modules language journey:

  1. Let’s start that language journey: niveau A0-A1 (20 weken)
  2. Let’s continue that language journey: niveau A1-A2 (20 weken)
  3. Let’s improve that language journey: niveau A2-B1, gevolgd door Staatsexamen 1 (20 weken)
  4. Let’s top off that language journey: niveau B1-B2, gevolgd door Staatsexamen 2 (20 weken)

Kosten:

Instapmodule €50,-, daarna €500,- per module binnen de language journey. Je schaft de modules los aan, zodat je zelf kunt bepalen of je behoefte hebt aan meer verdieping of niet.

Zijn er vragen? We’re here to help!

Ik heb niet zo lang de cursus gehad maar voor de korte tijd waren de resultaten opmerkelijk. Aan het begin twijfelde ik: het leek heel moeilijk aan het begin. Ik worstelde met de grammatica. Uiteindelijk heb ik veel nuttige regels geleerd over grammatica, die ik toepas in mijn studie en deels in mijn functie. Het leukst vond ik de diversiteit van de onderwerpen tijdens de lessen: vaak verwerkte Elise de actualiteit in de lessen, bootste ze een praktijksituatie na of moesten we met elkaar praten of discussiëren. Ik zou de lessen van Elise zeker aanbevelen, omdat ik zelf heb veel geleerd. Na de eerste les had ik geen twijfels. Ik had het geprobeerd en ik vond het leuk.

Lyuboslav Borisov, Polen

Vloeroperator Verhoeven.eu